Надал зі Стемковським «попалилися» на сумнівній оборудці

Опубліковано:
22 Липня, 2015 о 08:22

Тернопільська міська рада бездумно витрачає гроші не зрозуміло на що. Зокрема, було взято в оренду автомобіль для чиновників управління ЖКГ за майже 100 тис грн у рік. 

 



При цьому, звісно, ніхто не радився з громадою.

 

Більше того, мерія ще й примудрилася зробити піар-акцію із даної оборудки.

 

– Автомобіль є не гібридним, а повністю електричним, – вихвалював автомобіль під час свого чергового промо-шоу міський голова Сергій Надал. – Повного його заряду вистачить на 100 кілометрів пробігу. Заправка ж “повного баку” обійдеться в 10 грн. Тобто, саме в таку суму обійдеться міському бюджету один день обслуговування такого авто. Повністю воно заряджається за 5 годин.

 

Оренда автомобіля обходиться місту саме в ті кошти, які би витрачали на пальне, запевняв заступник мера Владислав Стемковський.

 

 – Оренда електромобіля вартує 8 000 грн на місяць. Ми не витрачаємо грошей на придбання авто, а платимо за його оренду таку суму, в яку нам зазвичай обходиться вартість пального для звичайного авто на місяць, – цитує Стемковського 20 хвилин.

 

Зазначимо, що за 8 тис грн можна придбати орієнтовно 370 л бензину А-95 або 310 л бензину А-98. При такій кількості пального можна проїхати десь біля 3 тис 700 км або ж 3 тис 100 км. Для чого чиновникам проїжджати такі відстані у компактному місті? Чи дані витрати закладені для списування пального і махінацій з бюджетними коштами?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: