9 липня 2016р. у Збаразькому р-н, Тернопільської обл., за сприянням Збаразького РО УТМР відбулася не перша, але водночас не остання і важлива подія у збагаченні місцевої фауни. Наше товариство, незважаючи на погодні умови, у заздалегідь вибраних угіддях нашого району, здійснили поповнення одного із заказників таким птахом як ФАЗАН, який рідко зустрічається у нашій області.

Фазан на території України поширений у південних та південно-східних районах, а також на Закарпатській рівнині.



Фазан звичайний живе здебільшого біля води та в чагарниках, полюбляє заплавні ліси, харчується здебільшого рослинною їжею, а також комахами, молодими мишами, ящірками, змійками. Більшу частину свого життя проводить на землі. Головні вороги: лисиці, сови, яструби, вовки.

Ця подія є прикладом для наслідування усім небайдужим до флори і фауни нашого краю! Як сьогодні сказав один із мисливців нашого товариства : ” щоб мати – треба дати! “

Голова В.Ф.Албанський, єгері та мисливці Збаразького РО УТМР звертаються з проханням до усіх небайдужих людей, які могли б надати своєчасну інформацію про незаконний відстріл вище згаданих птахів.

 

 

Звертатись за даними номерами телефонів : 0964736784 – Роман; 0678316321 – Володимир; 0688459755 – Володимир

Сосновий В.М.
член Збаразької РО УТМР

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: