Одна з автопригод трапилась на шляху Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ, між Дружбою і Дараховом Теребовлянського району. Там зіткнулися дві автівки – “ВАЗ” і “ЗІЛ”. Водій легківки не дотримав безпечної швидкості руху і порушив знак, який вказував на проведення дорожніх робіт, тому в’їхав у вантажівку, що очищала дорожнє покриття. Врезультаті постраждали водій і пасажир «ВАЗу».

 



У Теребовлянському районі цими днями трапилась ще одна аварія. На перехресті доріг в селі Іванівка водій “Москвича” порушив правила проїзду перехрестя і не пропустив автомобіль “Вольво-S-80”, який рухався головною дорогою, та зіткнувся з ним. Постраждали пасажири. 

 

Закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та садна спини.  Такі травми в результаті ДТП отримав неповнолітній хлопчик із Львівської області. Дитину, яка чомусь опнилась на проїжджій частині дороги у селищі Великі Бірки, збив автомобіль “ВАЗ-21099”. Кров усіх водіїв правоохоронці перевіряють на вміст алкоголю.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: