Хмарну і дощову погоду передбачають метеорологи найближчими днями на Тернопільщині. Однак щодо вихідних оптимістичні прогнози: буде тепло, ясно і без опадів.

 



Найближчої доби зберігатиметься прохолодна і волога погода. У більшості населених пунктів краю дощитиме. Однак вже тридцятого вересня значно потеплішає. Метеорологи передбачають до двадцяти двох градусів тепла.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі запрацювали цілодобові аварійно-диспетчерські служби

 

«На Тернопільщині можна чекати потепління з тридцятого вересня. Передбачаються досить високі температурні показники: вночі 8 – 12 градусів тепла, вдень 16 – 22 градуси тепла. Такі високі температурні показники зберігатимуться також упродовж вихідних. Проте найближчої доби погодні умови будуть нестабільними. Можливі дощі, хмарність і підвищення вологості повітря», – розповідають в обласному гідрометеоцентрі.

 

Метеорологи кажуть: попереду ще бабине літо. Передбачають теплі і ясні дні. Однак потепління буде недовготривалим. Холоди у будь-якому випадку повернуться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: