На тернополян чекає нова маршрутна мережа громадського транспорту

Опубліковано:
24 Грудня, 2015 о 20:43

Сьогодні відбулось громадське обговорення нової транспортної мережі Тернополя. Протягом чотирьох місяців жителі міста вносили свої пропозиції та побажання щодо того, як удосконалити мережу транспорту.

 



Практично усі їх врахували. Серед нововведень – створення нових тролейбусних ліній, зокрема це стосується 3-го,5-го і 11-го маршрутів.  А також сполучення нового ринку, що на вулиці Шептицького зі всіма мікрорайонами Тернополя. «Ми намагалися задовільнити вимоги пасажирів на 75 відсотків», – зазначив начальник управління транспорту Тернопільської міської ради Ігор Мединський.

 

         Нова транспортна мережа запрацює уже в другій половині січня. Крім пропозицій жителів обласного центру звернулися і до науковців Львівської політехніки, які розрахували транспортну навантаженість, пасажиропотік та інші складові. Як розповів Ігор Мединський, якихось радикальних змін у новій транспортній мережі не буде.

 

До слова, з останніх 5 років кількість тролейбусів у Тернополі зросла із 39 до 57. А маршруток – зменшилась – із 230 до 180. Збитковими тепер стали ті маршрути, де тепер їх можуть замінити тролейбуси. Зокрема, це 31, 3, 28, 1, 11.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: