На Тернопіллі шукають партнерів для проведення "Дня кар’єри"

Опубліковано:
1 Вересня, 2016 о 11:43

Тернопільський обласний молодіжний центр праці, спільно із ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування” оголошує відкритий конкурс партнерів проекту на 2016-2017 роки та запрошує активних молодих людей, громадські організації, державні університети та всіх, хто працює із молоддю.

 



Даний проект – це цикл заходів, які охоплюватимуть Тернопільську область і поєднають у собі ярмарки вакансій, тренінги від провідних роботодавців та виставки всеукраїнських та регіональних компаній. Основною цільовою аудиторією проекту є молодь та внутрішньо переміщені особи.

 

Партнером проекту можуть бути як фізичні особи, так і організації. Потенційний партнер проекту має заповнити реєстраційну анкету https://docs.google.com/forms/d/1MgX9dHL9A2y1AZ25_j7w68VT9QEqPlBl1tzwqiWkEQQ/edit

 

В подальшому партнери повинні сприяти організації та проведенні проекту “День кар’єри” у своєму місті чи районі.

  

Тернопільський обласний молодіжний центр праці, спільно із ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування” здійснює фінансову та організаційну підтримку проекту у вашому місті чи районі.

 

Дізнатись більше про проект “День кар’єри” за посиланням: http://profitday.info/

 

Реєстраційна анкета має бути заповнена до 15 вересня 2016 року.

 

У разі виникнення запитань звертайтесь до Альони Батовської або Святослава Абрам’юка за електронною адресою profidayternopil@gmail.com або телефонами 098 711 19 21, 068 027 02 96.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: