Навесні та влітку – гаряча пора для крадіїв двоколісних. А, попри застереження правоохоронців, власники велосипедів і далі залишають їх на сходових клітках багатоповерхівок, забуваючи, що навіть трос із замком не забезпечить надійного захисту «ровера» від злодіїв. Саме так і трапилось у випадку із двома тернополянинами. Вночі злодії перерізали троси кусачками. 

 



Ще двоє жителів обласного центру взагалі залишали велосипеди без будь якого кріплення в сушилці та на сходах будинку. Так двоколісні стали легкою здобиччю для крадіїв.

 

Правоохоронці нагадують, що повернути назад крадений велосипед вкрай важко,  адже злодії швидко перепродують його через інтернет або здають в ломбарди чи збувають на ринку. Потенційні покупці ж не цікавлятьться походження велотранспорту, оскільки їх приваблює відносно низька ціна. Тому власникам варто  подбати про охорону велосипеда. Зберігати їх найкраще у квартирі. А якщо вже купувати захист – то тільки дорожчі арматури. Спеціалісти радять лише дорогі U-подібні замки.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: