В Бережанському районному музеї книги 21 червня відбувся ІІІ Регіональний книжковий фестиваль «У храмі книг».

 



В рамках фестивалю на площі Ринок працювала книжкова ярмарка за участю видавництв «Фактор» (м. Харків), «Джура» (м. Тернопіль), «Коло» (м. Дрогобич), «Ранок» (м. Тернопіль), «Навчальна книга- Богдан» (м. Тернопіль), Центр досліджень визвольного руху (м. Львів), дитяча вело-книгарня «Чаргород» (м. Львів).

 

Бережанці мали можливість придбати також книги, буклети, листівки, часописи від музею книги, краєзнавчого музею, ДІАЗу, музею Б.Лепкого, книжкових магазинів «Пізнайко», «НЕ формат», «Книга». Книжкові сюрпризи від видавництва «Ранок». Під час фестивалю відбулося нагородження переможців дитячого літературного фестивалю-конкурсу «Казка мойого життя». Також на площі Ринок для молодших гостей свята відбулося «Свято дитячої мрії», яке відкрив зразковий аматорський колектив «Зернятко» з номером «Шлях у диво-країну Книг».

 

Організатором фестивалю виступив Бережанський районний музей книги і БМГО «Рідне місто», а партнерами – літературний Фестиваль «Казка мойого життя», будинок творчості школярів, Бережанський краєзнавчий музей, обласний комунальний музей Богдана Лепкого, Державний історико-архітектурний заповідник, магазин «Вишиванка», центральна районна бібліотека, центральна районна бібліотека для дітей, Наукова бібліотека БАТІ, соціо-культурний проект «Вся Україна читає дітям».

 

На заході усім учасникам вручено емблему фестивалю, подяки та папки з друкованою продукцією від музею книги за участь у ІІІ Регіональному книжковому фестивалі «У храмі книг», повідомляє прес-служба РДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: