Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно двох головних державних інспекторів відділу Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області, за ч.3 ст.368 КК України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

 



Розслідуванням встановлено, що у липні цього року двоє працівників фіскальної служби вимагали у підприємця 5000 грн. неправомірної вигоди за позитивне проведення перевірки його діяльності. У разі незгоди підприємця на таку пропозицію, інспектори пригрозили нарахувати йому 500 000 гривень штрафу.

 

В якості альтернативи грошам, працівники фіскальної служби запропонували  надати їм  картки на паливо «А-95»,в кількості 300 літрів. При отриманні першої частини- 18 талонів на пальне бензину «А-95», в кількості 200 л, інспектори були затримані правоохоронцями.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: