На Тернопільщині проведено 60 рибоохоронних рейдів

Опубліковано:
8 Вересня, 2016 о 12:43

Протягом червня-серпня 2016 року співробітниками Тернопільрибоохорони  проведено більше 60 рейдів за здійсненням державного контролю у сфері рибоохоронної діяльності на  внутрішніх водоймах. Із залученням громадських інспекторів та громадськості області було проведено 14 рейдів, з них викрито та задокументовано 14 порушень Правил любительського і спортивного рибальства.

 



За ч.3 ст.85 КУпАП зафіксовано 6 порушень  Правил любительського і спортивного рибальства. За грубі порушення Правил любительського і спортивного рибальства, відповідальність за які передбачено ч.4 ст.85 КУпАП, затримано 8 порушників. Вилучено близько 48 кг незаконно добутої риби та 8 шт. заборонених знарядь лову. Лише по 2 справах нараховано збитки рибному господарству на суму  більше 31 тис. грн. Матеріали справ направлено на розгляд в суди.

 

На порушників накладено 2352 грн штрафів по адміністративних справах, стягнуто штрафів на суму  – 844 грн.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі смородом від тернопільського ставу боротимуться польські екологи

 

«Дякуємо громадськості за ініціативність та небайдужість до ситуації на водоймах області. Спільними зусиллями нам вдасться зберегти водні біоресурси», – наголосив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

 

Нагадуємо, крім рибоохоронних рейдів з метою попередження порушень у сфері рибоохоронного господарства працівниками Тернопільрибоохорони постійно проводяться масово – роз’яснювальні роботи серед населення області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: