У липні правоохоронці почали активніше боротися з проституцію. Лише тиждень вони склали дев’ять адмінпротоколів щодо жінок, які надавали сексуальні послуги за гроші.

 



Серед повій є як місцеві жителі, так і заїжджі, зокрема з Вінницької і львівської областей. Цікаво, що середній вій жінок легкої поведінки, яких затримали правоохоронці – від 30 років. Хоча зустрічаються і молодші, зокрема «при ділі» піймали і 20-річну дівчину, яка виявилась із забезпеченої матеріально родини. Чому стала на стежку проституції – не розповідає. Та більшість жінок, що займаються «брудною справою» штовхає на це саме брак коштів – деякі з них вдень працювали на основній роботі, а ввечері «підробляли». Як відомо, за заняття проституцією кримінальної відповідальності Законом не передбачено, а  карається така діяльність адмінвідповідальністю і штрафами.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: