На Тернопільщині нелюд забив до смерті односельця…

Опубліковано:
5 Жовтня, 2015 о 22:23

В одному з сіл Підволочиського району Тернопільської області 45-річний нелюд забив до смерті односельця. Від отриманих тілесних ушкоджень 61-річний чоловік помер…

 



Правоохоронці встановили, що напередодні п’ятеро осіб пиячили в будинку одного з компанії. Під час розпивання чергової пляшчини між двома чоловіками виникла суперечка. Через що, – ніхто пригадати не може, адже всі були напідпитку. Молодший не збирався відступатись і почав доводити старшому свою правоту кулаками. Господар помешкання намагався припинити бійку, але тільки постраждав сам. Коли ж закривавлений пенсіонер уже не міг підвестися, господар, викликав швидку. Однак від отриманих тілесних ушкоджень він помер дорогою до лікарні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судитимуть злочинців, котрі шляхом обману заволоділи коштами громадян у сумі майже 1 млн. грн.

 

За висновками судово-медичної експертизи, смерть пенсіонера настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, яка призвела до крововиливу в головний мозок.

 

Нелюда, який забив до смерті односельця затримали. Проти нього порушене кримінальне провадження за ч.2  ст. 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За скоєне йому «світить» від семи до десяти років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: