На Тернопільщині лікаря обікрали на робочому місці

Опубліковано:
13 Жовтня, 2015 о 09:54
У лікаря Збаразької ЦРКЛ під час обідньої перерви з робочого кабінету невідома особа поцупили ноутбук та 700 гривень.

 

Про це повідомляють у  Збаразькому РВ УМВС України в Тернопільській області.



 

«У переважній більшості до медичних закладів люди звертаються коли є проблеми зі здоров’ям. Однак є громадяни, які їх відвідують з іншою метою.

 

Минулої доби в Збаразький райвідділ поступило повідомлення від лікаря Збаразької ЦРКЛ про те, що обідньої пори невідома особа через незачинені двері його робочого кабінету таємно викрала належний йому ноутбук та гроші в сумі 700 гривень. На даний час вказаний злочин залишається нерозкритим, працівниками міліції вживається ряд заходів, спрямованих на встановлення особи злочинця, – йдеться у повідомленні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільщина такого ще не бачила (Фото, Відео)

 

Правоохоронці звертають  увагу громадян на те, що крадіжки залишених без нагляду речей – один з найчастіших різновидів злочинів. На робочих місцях співробітники установ часто залишають свої особисті речі без нагляду: сумочки, телефони, ноутбуки і т.д., виходять з приміщень, забуваючи, що, окрім колег, до цих приміщень можуть заходити і сторонні особи, які можуть скоїти крадіжку.

 

Розкрити даний вид злочинів і встановити осіб, які вчинили такий злочин, дуже складно. Тому правоохоронці просять кожного бути пильним і уважним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: