На Шумщині у ДТП загинув велосипедист, а у Тернополі збили пішохода – такі наслідки дорожньо-транспортних пригод п’ятниці, 4 грудня.

 



Повідомлення про аварію на вулиці 15 Квітня надійшло від водія автомобіля “ВАЗ-21013″. Чоловік повідомив, що збив людину.

 

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпіла – мешканка обласного центру, 1970 року народження. За попередніми даними, жінка переходила дорогу за межами пішохідного переходу.

 

Внаслідок удару її із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною потиличної ділянки голови доправили в травмпункт. Після огляду, жінку відпустили. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

 

Ще одна аварія трапилася на Шумщині. Повідомив про неї черговий лікар.

 

Група швидкого реагування та слідчо-оперативна група встановили, що водій автомобіля “ГАЗ-52″ збив велосипедиста.

 

За попередньою інформацією, водій вантажівки не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Потерпілий – мешканець Шумська, 1958 року народження. Чоловік від отриманих травм помер на місці події. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: