На Шумщині, в лісі за селом Антонівці, на землі загиблих Героїв Воїнів УПА, відбулася святкова літургія та панихида. Там де знайшли свій спокій наші діди, які віддали своє життя за Україну.

 



Молебен відслужили: отець Андрій Любунь, монах Нифонт, отець Богдан Гагавчук, ці священики дійсні патріоти України, які безпосередньо допомагають воїнам у АТО, як капелани і волонтери.

 

За поданням Фонду Вірую, ГО Спілка бійців і волонтерів АТО “Сила України” було нагороджено медалю “За Гідність і Патріотизм” отця Андрія Любуня.

 

Краєзнавець та дослідник Наталя Кіналь у своєму звернені до присутніх людей відзначила отців і подякувала за їх працю і жертовність до бійців у зоні АТО.

 

Долучилися і Волонтери з Кременця, Лішні,Стіжка, які організували благодіні частування: козацький куліш, юшка, випічка і багато інших козацьких смаколиків.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: