На хабарі 200 тис. гривень затримали головного лікаря в Тернополі

Опубліковано:
18 Квітня, 2015 о 07:00

200 тисяч гривень  – таку рекордну суму неправомірної вигоди головний лікар, депутат Тернопільської обласної ради вимагав за продовження оренди приміщення. Факт отримання задокументували співробітники управління боротьби з економічною злочинністю обласної міліції.

 



Як з’ясувалося, гроші головний лікар вимагав у приватного підприємця за продовження оренди аптечного приміщення на території лікувальної установи площею 150 квадратних метрів.

 

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 368 ККУ – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головний лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: