На фестивалі «Галицька дефіляда» встановлюватимуть рекорди

Опубліковано:
26 Червня, 2015 о 10:44

Найбільший стіл із вишиваним обрусом, пасічники з медогонками та сотами, цікава розважальна програма та багато чого іншого зможуть побачити тернополяни на четвертому етногастрономічному фестивалі «Галицька дефіляда», що відбудеться у Тернополі 10-12 липня. Організатори обіцяють, що гостям і учасникам сумувати не доведеться, адже на них чекають нові гастрономічні рекорди, майстер-класи, цікава музична програма та «море» інших забав.

 



– Липнева дефіляда пройде традиційно зі стравами галицької кухні, – кажуть організатори. – Торік гаслом заходу було «З ферми та городу – для нашого роду», а цьогоріч ми відкриватимемо фестиваль під новим задумом – «Цінуємо здоров’я нації». Оскільки здоров’я, у першу чергу, нам завжди давали молочні продукти, то для сучасного покоління ми будемо встановлювати своєрідний рекорд-заохочення й одночасно частуватимемо дітей молочними коктейлями. Організовуємо також конкурс галицьких музик, участь у якому можуть брати всі охочі гурти. Вони будуть змагатися за цінні призи.

 

Утім цим свято не обмежиться. На тернополян також чекатимуть показові виступи велотріалу, народні майстерні з гончарства, плетіння та інших українських ремесел, танцювальні майстер-класи, літературна сцена, мистецька виставка, дитячі та спортивні розваги тощо.

 

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: