На центральному ринку можна знайти передсвяткові знижки

Опубліковано:
2 Січня, 2016 о 09:14

Передсвятковий ажіотаж на тернопільському ринку – у розпалі. Продавці кажуть, що ціни не підвищуватимуть, а на деякі продукти роблять навіть знижки.

 



Жителі Тернополя – у передчутті свята. Найбільше святковий настрій відчувається на ринку. Саме там можна дізнатися не лише останні новини, а й прогнози щодо ситуації в країні. Найбільше жителів краю бентежить війна, а також стрімкі тенденції до зростання цін.

 

«Найбільше хвилює зараз, звичайно, війна. Хочеться, щоб наші хлопці були вдома з родинами, а не там в окопах. А ще дуже неприємно, що так все подорожчало. За моїми спостереженнями, десь за рік деякі продукти подорожчали в два рази», – каже тернополянка пані Галина.

 

Тернополяни кажуть, що ціни кусаються. Дехто планує економити на святкуванні, проте від обов’язкових атрибутів більшість не відмовляється.

 

Найбільше подорожчали цього року цукерки, їх ціна – від 50 до 250 гривень за кілограм. Напередодні Різдвяних свят, коли попит на продукцію буде особливо великим, сподіваються на часткове зниження цін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: