На Вінничинні розстріляли поліцейських: розпочато масштабну операцію

Опубліковано:
20 Квітня, 2024
підозрюваний
Скрін з відео нагрудної камери поліцейського

На Вінниччині сталася трагічна подія – розстріл двох правоохоронців під час звичайної перевірки документів. Нацполіція розпочала масштабну операцію для встановлення місцезнаходження та затримання зловмисників.

Інцидент стався вночі у Гайсинському районі. Патрульні поліцейські зупинили автомобіль темного кольору для стандартної перевірки документів водія та пасажирів. Проте, замість співпраці, чоловіки, що перебували у транспортному засобі, відкрили вогонь по правоохоронцях. На жаль, 20-річний офіцер Максим Зарецький загинув на місці, отримавши смертельні поранення. Його напарник також зазнав травм і наразі перебуває під наглядом медиків.

За попередніми даними, стрільцями виявилися військовослужбовці – батько та син. Їхні особи відомі слідству, тож орієнтування для затримання розіслано в усі регіональні підрозділи поліції Вінницької та Одеської областей. Розгорнута повномасштабна операція з пошуку та захоплення злочинців.

Колеги загиблого патрульного Максима Зарецького вкрай засмучені трагедією та втратою надійного товариша, патріота і відданого захисника правопорядку. Батьки співробітника Нацполіції залишилися без єдиного сина. Вся поліцейська спільнота висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого під час виконання службових обов’язків офіцера.

Правоохоронці роблять усе можливе задля якнайшвидшого встановлення місцезнаходження зловмисників та притягнення їх до відповідальності за скоєний злочин проти представників закону.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вінниччина, #напад на поліцейських, #стрілянина, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: