На Тернопільщині біля озера стріляв чоловік

Опубліковано:
18 Жовтня, 2024 о 14:17
пістолет
Ілюстративне фото з мережі

У жителя Озернянської громади поліцейські вилучили пістолет та патрони до нього.

Зловмисник вирішив випробувати зброю, стріляючи у повітря. Небайдужі односельці, почувши звуки пострілів, повідомили про це поліцію. Слідчо-оперативна група відділення поліції №2 міста Зборова виїхала на місце події.



Зловмисника застали поблизу водойми, де він вправлявся у стрільбі. При ньому був пістолет заряджений патронами, та гільза. Усі речові докази вилучено. При огляді поліцейські виявили ознаки переробки зброї. Це визначить експертиза.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю. У ході досудового розслідування – за результатами експертизи – 37-річному жителю Озерної може бути інкриміновано незаконну переробку зброї.

До слова, фігурант уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, зокрема, за вчинення майнових злочинів та був раніше судимий, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Зборів, #пістолет, #поліція, #стрілянина
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: