Молимося за упокій його душі: раптово помер священник з Тернопільщини

Опубліковано:
25 Вересня, 2024 о 11:20
Раптово помер священник з Тернопільщини Василь Бігун
Помер священник з Тернопільщини Василь Бігун. Фото єпархії

24 вересня 2024 року, на 63-му році життя, відійшов у вічність священник Бучацької єпархії, настоятель парафій святої Параскеви П’ятниці в селі Костільники, Митрофорний протоієрей Василь Бігун.

Про це повідомила пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ.



Його раптова смерть під час духовних реколекцій залишила глибокий слід у серцях усіх, хто мав честь його знати. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ — єпарх Бучацький, духовенство та вірні єпархії висловлюють щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким покійного священника.

Отець Василь був не лише ревним душпастирем, але й прикладом для наслідування, втілюючи у своєму житті принципи священичої любові, служіння та віри. Його життя було сповнене відданості Богу і людям. Як настоятель парафії, він завжди знаходив час для кожного, хто звертався до нього за порадою чи підтримкою. Отець Василь залишив по собі світло, яке освітлюватиме шлях багатьом поколінням вірних.

Молимося за упокій його душі і закликаємо всіх приєднатися до нашої молитви. Нехай Господь прийме його в свої милосердні обійми і дарує вічний спокій. У цей важкий час закликаємо всіх вірних зберігати молитовну пам’ять про отця Василя в своїх серцях і продовжувати його справу служіння та любові.

Парастас відбудеться 25 вересня о 18:00 в селі Костільники, а поховання священника заплановане на наступний день.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь бігун, #священник
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: