Вчені дослідили вплив мобільних телефонів на шкіру обличчя.  Вони довели, щогаджети псують шкіру, викликаючи зморшки і прищі. Усе через заразу, яка збирається на корпусі мобілки. Екран стільникового іноді брудніший за підошву взуття. Гриби, бактерії, стафілококи, стрептококи,  – все, що завгодно може розмножуватися на Мобільні значно брудніші за кнопку зливу у вбиральнях. Це підтверджує лікар-методист Тернопільського «Центру здоров’я» Андрій Зарусінський. Він розповідає і інший вплив молільників внаслідок їхнього радіовипромінювання.

 



Тому лікар радить не тримати телефон у кишенях одягу, а носити його у сумці, рюкзаку. Також протирати телефон спеціальними серветками та користуватися по можливості навушниками для розмов. Мобільний не притуляти близько до обличчя. А на ніч – узагалі вимикати. Потрібно стежити за шкірою. Будь-які подразнення мають причини. Можливо, у вас алергія на залізний корпус телефона. Тоді, приміром, врятує простий силіконовий чохол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: