Місце смертельного ДТП у Тернополі просять зробити безпечним

Опубліковано:
15 Вересня, 2016 о 07:43

На сайті Єдиної системи місцевих петицій тернополяни розмістили прохання про встановлення на «Дружбі» додаткових світлофорів, – пише БезТабу.

 



Вважають, доречними будуть два. Перший – поблизу зупинки громадського транспорту на вул.Гетьмана Мазепи. Минулого четверга, 8 серпня,  там трапилась смертельна ДТП –під колесами вантажівки загинула дитина. Другий світлофор тернополяни просять встановити на дамбі ставу, де зараз тривають ремонтні роботи.

 

 

Кажуть, на обох ділянках дороги люди часто переходять із однієї сторони вулиці на іншу. До того ж, трапляються випадки, коли водії та пішоходи не йдуть один одному на поступки, що створює небезпечні ситуації для життя одних і інших.

 

Для розгляду у міській раді петиції необхідно набрати мінімум 300 голосів. На це в тернополян є місяць. 

 

Додамо, найближчий світлофор знаходиться за кілька метрів – на перехресті поблизу економічного університету. Інший – на вул. Руській поблизу Надставної церкви. Наразі, на місцях, де автор петиції хоче бачити світлофори, облаштовані так звані “зебри”. 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: