Майже 1000 осіб, котрі хочуть у патрульну поліцію Тернополя, – безробітні

Опубліковано:
19 Жовтня, 2015 о 12:53
В обласному УМВС підрахували загальну кількість анкет до патрульної поліції. Загалом заяви подав 2141 кандидат. Більшість претендентів – чоловіки.

 

Як повідомляють в обласному управлінні міліції, 45% людей, які заповнювали анкети – безробітні, 18% студенти, 6% – діючі співробітники міліції. До слова, чоловіків поки майже 66%. Переважна більшість претендентів у патрульну поліцію – тернополяни, таких 1171 особа. З області за три дні прийому знайшлося 790 бажаючих поповнити лави патрульних. Крім того, з інших регіонів надійшло 180 заяв.



 

– Анкети можна заповнювати як особисто, так і в режимі онлайн на сайті МВС. У Тернополі прийом документів здійснюється в Українському домі «Перемога» до 4 листопада, – інформують в УМВСУ в Тернопільській області. – Після завершення реєстраційного терміну претенденти пройдуть ряд тестів, а 200 кращих одінуть поліцейську форму.

 

Вимоги до всіх однакові: українське громадянство, вік від 21 до 35 років, фізична розвиненість, наявність водійського посвідчення категорії «В», відсутність судимостей, вільне володіння українською мовою та прагнення до змін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: