Легкий та швидкий рецепт печива мазурка – смакота, що тане у роті
- Опубліковано: Марія Дубас
- —
- 21 Травня, 2025 о 15:10
Шукаєте ідеальний рецепт десерту до чаю чи кави? Приготуйте ніжне та ароматне печиво “Мазурка” з різноманітними сухофруктами! Це проста у приготуванні випічка стане чудовим доповненням до вашого столу.

Збийте яйця з цукром до пишної маси. Просійте борошно з розпушувачем і поступово додайте до яєчної суміші, обережно перемішуючи. Подрібніть горіхи та сухофрукти (не надто дрібно) і додайте їх до тіста, добре вимішайте. Ви можете експериментувати з улюбленими сухофруктами – курага, чорнослив, інжир чудово доповнять смак!
Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці приблизно 25 хвилин, до золотистого кольору.
Одразу після випікання вийміть печиво з форми та розріжте його на порційні шматочки. Коли воно охолоне, “Мазурка” стане більш крихкою, тому різати її буде складніше.
Смачного!
Вибух смаку: незвичайні рецепти піц, що точно вразять вас.
17:08, 28 Листопада, 2025
12:44, 24 Листопада, 2025
23:46, 21 Листопада, 2025