enerhetyk-ua Вуличне радіо

Легкий та швидкий рецепт печива мазурка – смакота, що тане у роті

Опубліковано:
21 Травня, 2025 о 15:10
рецепт печива Мазурка
Ілюстративне фото з відкритих джерел.

Шукаєте ідеальний рецепт десерту до чаю чи кави? Приготуйте ніжне та ароматне печиво “Мазурка” з різноманітними сухофруктами! Це проста у приготуванні випічка стане чудовим доповненням до вашого столу.

рецепт печива Мазурка
Ілюстративне фото з відкритих джерел.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 1 склянка
  • Борошно – 1 склянка
  • Горіхи (будь-які на ваш смак) – 1 склянка
  • Родзинки – 1 склянка
  • Розпушувач – 1.5 ч.л.

Приготування:

Збийте яйця з цукром до пишної маси. Просійте борошно з розпушувачем і поступово додайте до яєчної суміші, обережно перемішуючи. Подрібніть горіхи та сухофрукти (не надто дрібно) і додайте їх до тіста, добре вимішайте. Ви можете експериментувати з улюбленими сухофруктами – курага, чорнослив, інжир чудово доповнять смак!



Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці приблизно 25 хвилин, до золотистого кольору.

Одразу після випікання вийміть печиво з форми та розріжте його на порційні шматочки. Коли воно охолоне, “Мазурка” стане більш крихкою, тому різати її буде складніше.

Смачного!

Вибух смаку: незвичайні рецепти піц, що точно вразять вас.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випічка, #десерти, #рецепт
Коментарі





Статті
Інтерв'ю
Тетяна Федорів
21:38, 5 Вересня, 2025

Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі

Блоги
mtPBS
ТОП новини тернопільщини: