Вулиці Тернополі майорять рекламними оголошеннями про початок продажів нової моделі смартфонів від компанії Apple. Сьоме покоління поступило до магазинів у США та Європі 8 вересня і ось, вони вже у файному місті. Про це пише За Збручем.

 



Їх пропонують придбати за ціною від 1000 доларів США у спеціалізованих магазинах. “Перші щасливчики вже отримали свої Iphone7” – хваляться продавці. Та, виявилося, модні гаджети потрапляють в Україну незаконно. Голова фіскальної служби Роман Насіров заявив, що на сьогоднішній день всі телефони Iphone 7, які є в Україні – завезені нелегально.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені довели, що плащ-невидимка існує

 

Про це він сказав на засіданні уряду у віторок. За його словами, останні два тижні мобільні групи на митниці дуже ефективно працюють по такій групі товарів як Iphone 7.

 

“Ця історія відбувається рік із року, коли випускаються нові телефони, вони завозяться в більшій частині нелегально. На сьогоднішній день, всі телефони Iphone 7, які завезені в Україну – завезені нелегально”, – сказав Насіров.

 

“Вони ще не сертифіковані і жодного телефону не оформлено офіційно. Якщо ви бачите якийсь Iphone 7, то можете сказати цим людям, що вони злочинці, – сказав він.

 

Цікаво, чому фіскали та поліцейські вперто не помічають порушення закону? Можливо дехто з керівництва вже “отоварився” контрабандною новинкою?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: