Кременецькі правозахисники безоплатно допомагатимуть населенню

Опубліковано:
26 Січня, 2016 о 21:13

Кременецьким районним відділом кримінально-виконавчої інспекції укладено Меморандум з місцевим центром з надання безоплатної правової допомоги.

 



Виходячи із спільного прагнення щодо формування правової освіченості громадян, прагнучи створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя  Кременецьким районним відділом кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області укладено Меморандум з Кременецьким місцевим центром з надання безоплатної правової допомоги.

 

Предметом даного Меморандуму є спільна діяльність сторін у проведені комплексу заходів з правової освіти населення, спрямованих на підвищення правової свідомості громадян, сприяння розширенню і поширенню досвіду у сфері соціальної та правової захищеності громадян, захисту конституційних прав, свобод та інтересів громадян шляхом надання безоплатної правової допомоги населенню.

 

Завдяки вжитим заходам підоблікові кримінально-виконавчої інспекції мають можливість користуватися наступними безоплатними послугами: отримання правової допомоги; отримання консультацій і роз’яснень з правових питань; отримання  допомоги в складанні заяв,  скарг, позовних заяв та інших документів правового характеру; складання документів процесуального характеру; отримання допомоги в забезпечені доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації, здійснення представництва інтересів осіб в судах, органах місцевого самоврядування тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: