Кременецька музична школа скоро щезне назавжди?

Опубліковано:
5 Грудня, 2015 о 20:13

Мешканці Кременця закликають владу міста звернути увагу на Кременецьку музичну школу ім. М. Вериківського.

 



Майже місяць тому до нас зверталася пані Elena Evstafeva з проханням розповісти про історію кременецької музичної школи:

 

Чи є якісь дані про історію кременецької музичної школи? Вона скоро щезне назавжди. На відміну від кременецької Мадонни, без надії на повернення. А це ж також пам’ятка архітектури і чи не єдиний осередок виховання культури та духовності підростаючого покоління кременчан.

 

А сьогодні у спільноті Типовий Кременець викладено повідомлення від пані Оксани Лещук-шпаги з закликом зберегти заклад.

 

Шановні кременчани. хочу поділитися з вами однією наболілою проблемою. яка. мабуть. стосується доброї половини жителів нашого славетного міста. Мене дуже турбує стан нашої знаменитої школи мистецтв ім. Вериківського. Невже за стільки років. відколи приміщення школи знаходиться в аварійному стані, не можна було б хоча би щось зробити? Чому, коли мої діти ідуть туди на уроки, я з нетерпінням чекаю, коли вони повернуться? Я думаю, що більшість батьків теж хвилює ця проблема. Чи, як у нас це буває, коли , не дай боже, комусь завалиться стеля на голову, тоді наша влада буде скликати комісію, шукати крайнього і робити вигляд, що нічого до цих пір не знала? Чому, маючи таких творчих, талановитих викладачів, не забезпечити їх нормальним робочим місцем? Невже, не можна знайти тимчасово якесь приміщення, щоб діти та вчителі не бігали по всьому місту, не ютилися в одній аудиторії по кілька чоловік? Скільки років простояв пусткою лише один наш кінотеатр “Шевченка”, аж поки він не попав в “творчі”руки. І це. лише, один приклад. Я хочу. щоб мої діти ходили та закінчили цей заклад, і на уроках вчилися, а не приходили додому і не розказували мені. скільки нових тріщин з”явилося на стелі музичної школи. Шановне керівництво нашого міста, робіть щось! Не чекайте поки смажений півень клюне вас в одне місце! Робіть, поки не пізно!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: