5 тисяч гривень тернополянка віддала зловмисникам за порятунок сина. До жінки зателефонував псевдопрацівник поліції та розповів, що її син вчинив злочин й уникнути відповідальності можна лише, заплативши за його звільнення кругленьку суму. Жінка сама віддала шахраю гроші, зустрівшись з ним біля свого будинку. І лише пготім зателефонувала сину.

 



У таку ж пастку порапив мешканець села Бишки Козівського району. Задля переказу коштів нібито на порятунок онука подався аж до райцентру Бережани. Та, на щастя, перевести 600 доларів не встиг, бо до нього у цей час зателефонувала донька. Вона й повідомила, що з сином усе гаразд і одразу зателефонувала правоохоронцям. За фактом шахрайських дій відкрито кримінальне провадження.

 

Правоохоонці вкотре застерігають краян бути розсудливими. Навіть запитання як звати доньку, сина чи онука вже зіб’є з пантелику аферистів.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: