Крадіжка чи застава? Тернополянка стверджує, що її пограбував таксист

Опубліковано:
29 Липня, 2016 о 09:54

Тернополянка звернулася до правоохоронців, заявляючи, що її пограбував таксист. Чоловік же стверджує, що свій телефон жінка залишила, щоб розрахуватись за проїзд.

 



А почалося все так. Таксист приїхав на виклик. Жінка вказала маршрут до нічного супермаркету, де попросила зачекати. Коли пасажирка повернулась, то повідомила, що її картку банкомат не приймає, а готівки у неї нема. Запевнила, що розрахується пізніше, а як гарантію залишила мобільний “Iphone 5S”. Таксист каже, ща намагався зв’язатися з жінкою, щоб повернути телефон і забрати гроші за проїзд.

 

У жінки – цілком інша версія. Вона запевняє, що водій таксі забрав у неї телефон і поїхав, потім телефонував і вимагав 100 доларів за повернення мобільного. На чиїй стороні правда – встановить слідство. На час, поки воно триватиме, телефон вилучили.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: