Конфліктом між громадою і підприємцем у Ланівцях зацікавились правоохоронці

Опубліковано:
29 Грудня, 2015 о 08:43

Під час прес-конференції  радник Голови Національної поліції України -т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол розповів про подробиці конфлікту між жителями Ланівців та власником свинокомплексу. Люди блокують роботу підприємства, вимагаючи, щоб його перенесли в інше місце. Протистояння перейшло у силовий варіант, почалась штовханина. Згоріла палатка протестувальників. Зараз правоохоронці визначають, чи це був підпал, чи необережність. Хто правий у цьому питанні – визначить архітектурно-екологічна експертиза, яку проведуть фахівці Київського інституту.   

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згорів намет протестувальників проти аграрного підприємства «Агро-Ланівці»

 

Розповіли правоохоронці і про випадок із розбещенням неповнолітніх з Івано-Франківська у Тернополі чоловіками арабської національності. Дівчатка 12-13 років, які прямували в Полтаву, невідомим чином опинилися у Тернополі, де кілька днів провели у квартирі одного з будинків, вступаючи в інтимний зв’язок з іноземцями. Як виявилося, –  добровільно. Самі дівчата  – із неблагополучних сімей. Проте «гарячим» чоловікам усе одно загрожує позбавлення волі на термін до п’яти років. Порушено кримінальну справу згідно зі статтею 155 Кримінального кодексу України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: