Київський дизайнер назвав Тернопіль осередком моди і стилю (Фото)

Опубліковано:
30 Листопада, 2015 о 10:09

У Тернополі та й Україні загалом вперше було започатковано проект «Один день з дизайнером», головна мета якого полягає в тому, аби ближче знайомити жителів міста з діяльністю українських модельєрів і сприяти розвитку саме українського модного ринку. Такі зустрічі відбуваються в рамках масштабного проекту «Територія особистого розвитку», який реалізовується в торгово-відпочинковому центрі «Атріум».

 



 

Отже, першим до Тернополя завітав відомий в Україні модельєр Гоша Альтшулер, який 27 листопада у відділі українських дизайнерів «Рrêt-à-porter» (2 поверх, ТВЦ «Атріум») розповів всім бажаючим про модні тенденції, проконсультував щодо стилю. Він також провів майстер-клас «Від мрії до успіху». Нагадаємо, що цей дизайнер є неодноразовим учасником Київських тижнів моди та інших столичних показів. Жителі нашого міста знайомі з його творчістю з Тернопільських днів моди. Основа філософії бренду Gosha Altshuler полягає у тому, аби запропонувати шанувальникам вишуканих речей якомога краще. Це стосується усіх його творінь – від дизайнерської капсульної колекції до виробів Made to Measure. Кожен, хто хоч раз одягнув сукню, піджак чи щось інше від бренду Gosha Altshuler, уже не погодиться на щось менше. Дизайнер Гоша Альтшулер використовує виключно натуральні матеріали з цікавою фактурою. Водночас речі цього дизайнера доступні майже кожному, а їхній крій підкреслює фігуру. На ринку модної індустрії бренд Gosha Altshuler впевнено себе почуває упродовж 12 років.

 

 

Потрібно сказати, що цікавою і змістовною була розмова студентів Галицького коледжу імені В.Чорновола та тернополян під час майстер-класу «Від мрії до успіху». Гоша Альтшулер зламав стереотипи щодо того, яким бачать молодь і пересічні люди призначення дизайнера.

 

 

«Кожний відомий модний дім обов’язково має своє ательє, яке шиє одяг на індивідуальне замовлення. Ми повинні подолати радянський стереотип щодо того, що бути закрійником, кравцем не є престижно. Навпаки в світі це затребувана професія. Як майбутні дизайнери, ви повинні вміти бездоганно шити, розумітися на тканинах, завжди вдосконалюватися, цікавитися новинками, аналізувати творчість своїх конкурентів, ходити на модні покази і експериментувати. Це сприятиме вашому розвитку і успіху. А ще вам потрібно навчитися спілкуватися зі своїми клієнтами, бачити їхній внутрішній світ, підбирати ту чи іншу модель саме під їх індивідуальний стиль. Сьогодні в Україні дизайнерам важко працювати, але ми є і творимо. Взагалі в час кризи є багато можливостей для самореалізації. Лише справжні фахівці будуть на гребені хвилі і після кризи отримають гідні дивіденди. Бажаю вам стати такими професіоналами», – наголосив Гоша Альтшулер.

 

Декому вдалося скористатися можливістю і отримати запрошення на стажування в ательє бренду Gosha Altshuler. Упродовж дня моделі агенції «Катрін» демонстрували відвідувачам і учасникам майстер-класу новинки одягу від дизайнера.

 

«Тернопіль є осередком моди і стилю. Я постійно про це говорю. Тут у людей чудове відчуття смаку. Тернополяни розуміються на модних тенденціях, розуміють і вміють підібрати те, що їм пасує та підкреслює їхню індивідуальність. Я ніколи не рекомендую наслідувати модні тенденції, тому що не все, що є на подіумі, можна перенести на себе. Головне – залишатися самим собою, відчувати себе комфортно у тому, в що ти одягнений. Загалом я дуже люблю Тернопіль і з задоволенням сюди приїжджаю», – підсумував Гоша Альтшулер.

 

 

Нагадаємо, що власники ТВЦ «Атріум» Ірина і Тарас Демкури є постійним меценатом Тернопільських днів моди і докладає всіх зусиль, аби Тернопіль був центром моди і краси, щоб жителі міста мали можливість спілкуватися з провідними дизайнерами, а початківці мали стимул до професійного зростання.

 

«Плануємо і надалі проводити подібні зустрічі, адже перший досвід у цьому був дуже успішний. Усі бажаючі отримали персональні консультації від провідного модельєра, а студенти могли почерпнути цінний досвід. Судячи з відгуків тернополян, проект «Один день з дизайнером» на часі  дуже потрібний, адже він додає оптимізму і краси в житті, розширює кругозір і знайомить з цікавими людьми», – наголосила Ірина Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: