«Казковий вулик» – територія розвитку і дозвілля вашої дитини

Опубліковано:
2 Лютого, 2016 о 10:53

«Казковий вулик» в ТВЦ «Атріум» – це унікальна можливість для ваших дітей чи онуків провести час цікаво, тематично і з користю. На малечу очікує різноманітний спектр розваг і творчих майстер-класів. Професійний педагог знайде індивідуальний підхід до кожної дитини, підбере для нього заняття відповідно до віку, здібностей і особистих побажань. У «Казковому вулику» займуть дітей іграми, що розвивають логічне мислення. У нашій дитячій кімнаті малеча отримає багато позитивних вражень від спілкування з іншими дітьми і провідними майстрами народних ремесел та різних напрямків рукоділля. Адже тут постійно проводяться цікаві, розвиваючі і пізнавальні майстер-класи, під час яких діти здобувають практичні навички, опановують цікаві техніки виготовлення ляльок-мотанок, листівок за допомогою квілінгу, натурального мила та багато іншого. Такі заняття допомагають розвивати дрібну моторику, а це в свою чергу сприяє гармонійному розвитку малечі, кращому сприйнятті навколишнього світу і людей.

 



 

Тут з радістю спеціально для вашої дитини організують незабутній день народження, іменини та інше свято. За вашим побажанням замовлять професійних аніматорів, які зроблять дитяче день народження веселим, інтерактивним, цікавим. Пригощатися смаколиками малеча може як в «Казковому вулику», так і в лаунж-кафе «Бандерас». Отже, з нашою допомогою ви зможете подарувати своїй дитині неповторне і незабутнє день народження за власним сценарієм.

 

 

Водночас батьки, без сумніву, оцінять належну безпеку та створені в «Казковому вулику» комфортні умови. Допоки дорослі вирішують нагальні справи, зустрічаються з друзями чи діловими партнерами – їхні діти можуть весело та безпечно провести час у дитячій кімнаті в ТВЦ «Атріум».

 

 

«Казковий вулик» гостинно запрошує своїх маленьких відвідувачів до теплої, затишної, красивої та, звісно, дуже й дуже цікавої дитячої кімнати!

 

 

Окрім того, тут ще з радістю підтримають малечу, яка є талановитою і наполегливою. Такі діти отримають абонемент на відвідування майстер-класів.

 

Заходьте до нас за адресою: вул.. Кардинала Й.Сліпого 7, 5 поверх

або звертайтеся за телефоном: 0673510914

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: