Після того, як в Балтійську на очах у Путіна не злетіла ракета, ізраїльський російськомовний 9 канал познущався над “міццю” російського флоту і показав, як потрібно знімати правильні новинні сюжети про Росію, пише svidok.ua.

 



“А раптом (росіяни, – ред.) звикнуть. Звикли ж до нескінченної фізичної вправи по вставанню з колін, – знущався в ефірі телеведучий. – Звикли класти на вівтар режиму власні свободи і права, звикли ж захоплюватися національним лідером і його “Кримнаш”. Він дав їм видовищ – нескінченні військові паради”.

 

“А те, що не все і не завжди стріляє – на це закривають очі. Тим більше, що федеральні російські канали “дбайливо” вирізають компрометуючі російської сили кадри”, – зауважив ведучий, випереджаючи показ сюжету про провальне святкування дня військово-морських сил РФ.

 

“Один з кораблів пнувся-пнувся, але так і не випустив ракету. Путіну залишалося кусати губи і вимовляти пафосні промови про неймовірні досягнення”, – розповів журналіст.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: