Хваленого "надалівського" ремонту варті не всі тернополяни

Опубліковано:
14 Серпня, 2015 о 11:51

У редакцію звернулася тернополянка, мешканка квартири 8 по вулиці Галицькій, 18, Валентина Нагаєвська. Жінка принесла копію скарги на роботу «КомЕнерго-Тернопіль 2», яке обслуговує її будинок. Скаргу жінка адресувала також голові міста С. Надалу та депутатові П. Ландяку.

 



«У нашому будинку з 2005 року протікає дах, — йдеться у скарзі. — У ЖЕКу від того часу змінилося п’ять начальників. Голова міста теж другий. Дім збудований 1963 року, ремонти не проводилися. Крокви і балки даху підперті дошками. Від депутата П. Ландяка уже була відповідь від 01.04.2011 р. зобов’язати ПП «Обнова Т» виконати роботи з ремонту покрівлі. Була відповідь і від міської ради, датована 08.01.2013 р., в якій повідомлено, що ТОВ «КомЕнерго-Тернопіль 2» зобов’язане у 2013 році в житловому будинку по вулиці Галицька, 18, виконати ремонтні роботи поточного характеру щодо покрівлі, вхідних дверей, інженерних мереж водопостачання та водовідведення.

 

До сьогодні водопостачання недовиконане. Ремонт даху не проведено. Під час дощу вода протікає по стінах і люстрі. 14.06.2015 р. начальник ЖЕКу на прийомі сказав: ремонт покрівлі проводитись не буде, можу виділити 2-3 листи шиферу. 24.06.2015 р. я ходила на прийом до заступника С. Надала — В. Стемковського. Його на прийомі не було, мене вислухав інший заступник (прізвища не знаю). Пообіцяв допомогти, але по цей час результату нема. Скоро осінь, дощі. І моя квартира в 40 кв. м буде у воді. Заборгованості по квартплаті не маю».

 

Аби отримати роз’яснення, чому не здійснюється ремонт даху в згадуваному будинку і який його стан, ми звернулися у ТОВ «КомЕнерго-Тернопіль 2». Нам надали таку відповідь: «Будинок за адресою вул. Галицька, 18 — 1963 року забудови, покрівля шиферна. Враховуючи, що несучі конструкції будинку дерев’яні і термін придатності давно вийшов, поточний ремонт, який проводить ТОВ «КомЕнерго-Тернопіль 2» не дає позитивного результату.

 

Із сторони ТОВ «КомЕнерго-Тернопіль 2» було запропоновано включити вищезгаданий будинок у титульний список капітального ремонту житлового фонду на 2015 рік, однак, із обмеженням коштів у місцевому бюджеті, ремонт покрівлі в будинку не було передбачено. Тому обслуговуючим підприємством буде повторно запропоновано включити будинок №18 по вул. Галицькій у титульний список капітального ремонту житлового фонду на 2016 рік».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: