Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна більше не очолює Тернопільський обласний осередок партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. Про це очільник області повідомив на своїй сторінці у соцмережі facebook.

 



— Відповідно до Закону України “Про державну службу” я ще 29 квітня, а не сьогодні чи вчора заявив про складання повноважень голови ТОО “БПП “Солідарність” і про призупинення членства, — написав Степан Барна. — Те ж зробили і всі державні службовці даної категорії у Тернопільській області. Але наша команда й надалі вся залишається прихильницею ідеології патріотизму, європейського вибору, децентралізації і демократизації України, яку пропагує політична партія “БПП “Солідарність”… Уже в липні відбудеться конференція, на якій визначаться щодо нового керівника обласного осередку партії.

 

Серед головних кандидатів на посаду голови обласної організації “БПП “Солідарність” називають народного депутата Тараса Юрика.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: