У суботьу надійшло повідомлення про замінування Тернопільського національного економічного університету. Невдовзі поліцейські затримали юнака, який розповів про вибухівку у виші. Як з’ясувалось, таким чином хлопець хотів перевірити, як відреагують правоохоронні органи на подібне повідомлення.

 



У поліції кажуть, що випадок трапився у суботу  близько одинадцятої години. Юнак сам прийшов до відділку і особисто повідомив про замінування університету.

 

Через це довелось евакуювати абітурієнтів та працівників закладу. На щастя, жодних вибухових предметів та речовин, у приміщенні вишу знайдено не було, пише Доба.

 

 Зі слів матері юнака, він є студентом, навчається на юридичному факультеті, проте страждає на психічні розлади. В момент загострення лікується в психоневрологічному диспансері. Проте цього разу рідні упустили момент прогресування недуги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: