Втрачене покоління Майдану 90-го року. Нажаль, ми дуже часто не доводимо революцію до кінця. От сьогодні вся Україна раптом дізналась, що є такий депутат Барна.

 



«Что тєпєрь о нас подумают в мірє?» — заволала інтелігенція та медіа-спільнота. Щоправда можна заспокоїтись — в Парижі ніхто не вийшов з плакатом je suis Yatsenyuk.

 

Власне, виявилось, що депутат Барна вже давно займається політикою в Україні. Приймав участь у студентських голодуваннях в 90-му році в Києві.

 

Постійно судився з діючою владою за права мешканців свого Чортківського району. Був на акції «Україна без Кучми», був на Майдані, після якого пішов добровольцем в АТО.

 

Людина дуже не проста. Викладав в школі точні науки, діти пішли його шляхом. Типова інженерна родина — це тобі не типовий український політик з купою дипломів ківаловських вищів та жінками-мільйонерами.

 

І ось він намагався відтягнути від трибуни Яценюка. Вам подобається, як працює уряд? Ось йому теж це не подобається, а кращого методу він поки не придумав. Сталося як сталося — може до влади дійде, що треба скоріше робити реформи і менше балакати.

 

А взагалі, дуже жаль, що тоді, в 90-91-му році, до влади не прийшло покоління студентів-мрійників з Революції на граніті.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк не просто неефективний прем’єр, він створює загрозу для народу і країни, – Барна

 

Замість 25 років розвитку ми отримали 25 років саботажу збоку колишніх комуністів та комсомольців. Зараз історія може повторитись і при владі можуть залишитись ті самі обличчя. Нам з вами обирати — будуть наступні 25 років роками розквиту та побудови країни, чи роками імітації реформ та саботажу зі сторони старої влади.

 

Anton Pavlushko, sprotiv.org

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: