Хто може бути причетним до друку "додаткових" бюлетенів у Тернополі?

Опубліковано:
21 Жовтня, 2015 о 13:53
В Тернополі у видавництві “Терно-граф” виявлено тисячі необлікованих бюлетенів для голосування на місцевих виборах 25 жовтня, хоча офіційно усі бюлетені були передані у ТВК ще у п’ятницю, 16 жовтня.

 
За дивним збігом обставин саме представники Самопомочі опинилися першими на місці події  Вони без перешкодно знаходились у друкарні в які друкувались бюлетені. Зокрема на друкарні знаходився народний депутат від Самопомочі Тарас Пастух у супроводі свого помічника Назара Зелінки та керівника міської організації Самопоміч Андрія Грицишина. На цих кадрах видно, як помічник нардепа Назар Зелінка безперешкодно пересувається по приміщенню друкарні.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі почалася маштабна фальсифікація виборів?

 

Тернограф Зелінка

Не виключено, що Самопоміч може бути причетна до друку фальшивих бюлетенів, для того, щоб зірвати вибори. Це пояснюється просто – через обвал рейтингу Самопомочі через низку гучних скандалів з легалізацією проституції та підозрою співпраці з російськими політтехнологами
 
Така чорна технологія по зриву виборів зводиться до того, що через додатковий тираж необлікованих бюлетенів можуть бути застосовані так звані «каруселі», коли аферисти заходять на дільницю вже з проставленими відмітками, а з дільниці виносять чистий.
 
 
 
 
 
Нагадаємо, що вчора на Закарпатті також стався скандал із друком бюлетенів і саме Самопоміч була в його епіцентрі  Українські змі повідомили, що через помилку в назві партії Самопоміч прийшлось передруковувати тираж у більше як мільйон бюлетенів. 
Схоже на те, що Самопоміч вибрала тактику зриву місцевих виборів у тих областях України, де вони мають низький рейтинг. Тернопіль не виключення. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: