Голова райдержадміністрації на Тернопільщині отримав Орден за розбудову ПЦУ

Опубліковано:
8 Серпня, 2024 о 16:13

Голова Чортківської райдержадміністрації Володимир Шипітко отримав Орден святителя і Чудотворця Миколая за жертовну діяльність і розбудову Української Православної церкви та відродження духовності в Україні, відданість ідеалам добра і значний внесок у суспільне благо. Цю нагороду йому вручили з нагоди Дня пам’яті великомученика і цілителя Пантелеймона. Про це Володимир Шипітко написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Цінну нагороду прийняв з благословення Блаженнішого Митрополита Епіфанія за поданням керівника обʼєднаної Чернівецько-Буковинської єпархії – єпископа Феогноста, з рук намісника чоловічого монастиря св.вмч. Пантелеймона Чернівецької єпархії Української Православної церкви ігумена Гліба (Кульчицького), а також благословенну ікону св. князя Володимира, як цінний подарунок до дня свого народження. Висловлюю слова щирої вдяки та шани Блаженнішому Митрополиту Епіфанію, єпископу Феогносту та ігумену Глібу за цінну для мене нагороду. Нехай Господь примножить Ваші добрі справи на цій землі та дарує Вам здоров’я і довголіття»,написав Володимир Шипітко.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Шипітко, #нагорода, #ПЦУ
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: