«Хочеш миру готуйся до війни!» – ПС Тернопільщини

Опубліковано:
12 Жовтня, 2015 о 20:53

Кожен справжній український чоловік повинен бути готовим до того, щоб у будь який момент взяти в руки зброю, та дати гідну відсіч загарбнику, як зовнішньому та і внутрішньому.

 



9-11 жовтня відбувся черговий вишкіл організований ВПР «Правий Сектор», ВО «Тризуб» ім. С. Бандери та бійцями.

 

Незважаючи на майже зимову погоду, пів сотні добровольців, як хлопців так і дівчат, приїхали у Більче-Золоте Борщівського району, щоби випробувати себе, стати більш витривалими та підготовленими до захисту рідних та своєї Батьківщини.

 

Захоплюючі та цікаві заняття з тактичної медицини, тактики ведення бою на різних типах місцевосці , зброєзнавства, військового спорядження, мінної справи, теоритичні знання партизанської війни, орієнтування на місцевості від професійних інструкторів, які навчали із власного досвіду, адже неодноразово воювали на передовій. Ватра, цікаві розмови на ідеологічні теми, співання українських пісень, змагання з страйкболу, дух справжнього побратимства це та навіть трішки більше очікувало сміливців, що напередодні зголосились на вишкіл.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Правий сектор” на Тернопільщиніі проводить військові вишколи для населення

 

Цього разу до такого кількаденного вишколу мали змогу долучитись не лише активісти та прихильники ВПР «Правий Сектор» а й усі охочі.

 

Подібні вишколи відбуватимуться й надалі, тому, якщо ти прогавив можливість загартувати своє тіло, розум та дух цього разу – не вирачай пильності, та слідкуй за нашими новинами! 

 

Слава Нації!!! Смерть ворогам!!!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: