Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ дорогою до Зарваниці зупинився біля Збаража. 18-19 липня в Марійському Духовному Центрі “Зарваниця” відбудеться всеукраїнська проща,присвячена святкуванню 150-річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького та молитві за мир в Україні. Під час паломництва відбудеться Всеукраїнськиий форум мирянських спільнот УГКЦ, а також відкриття благодійної виставки-продажу картин учасників І Всеукраїнського живописного пленеру «Тобі, Богородице! Зарваниця-2015», яку благословить Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

 



 

Під час прощі Глава УГКЦ очолить Панахиду за героїв Небесної сотні, усіх воїнів та невинно вбитих, які віддали своє життя за Україну. Молитва відбудеться після чисельного походу зі свічками на площі перед Собором Матері Божої Зарваницької, де встановлено відповідний меморіал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: