21 серпня на спортивному майданчику по вул. 15 Квітня, 35 Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з керівником ПП “Медіа-Т” Андрієм Газилишиним провели футбольний турнір «Кубок Аляски», в якому взяли участь команди “Канада”, “НаВі”, “Галичина”, “Подоляни”, “Укроп”, “БАМ”, “Фортуна”.

 



За результатами зіграних матчів третє місце зайняла команда “Канада”, друге -“Фортуна”, перемогу та кубок у запеклій боротьбі здобула команда”Подоляни”.

 

Команди – учасниці були нагороджені подарунками від партнерів ТМ «Ласунки» (футболки і в’єтнамки) та ПП «Колумбус» (футбольний м’яч, футболка, кружки). Також всі учасники поласували морозивом від ТМ «Лімо».

 

Шановні любителі футболу звертайтесь у Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення. Ми допоможемо організувати для вас турніри! м. Тернопіль вул. Стуса, 10, тел. 51-16-35.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: