ФК "Тернопіль" мінімально переміг "Черкаський Дніпро"

Опубліковано:
28 Вересня, 2015 о 15:24

У 10-му турі Першої футбольної ліги муніципальний клуб “Тернопіль” 27 вересня на власному полі святкував перемогу 1:0 над “Черкаським Дніпром”.

Після першого тайму судді матчу зафіксували нічию 0:0, хоча саме гості були ближчими до того, аби відкрити рахунок у грі. Натомість після початку другого тайму активніше вперед пішли тернополяни і невдовзі вони скористалися нагодою відзначитись. Після подачі з кутового Віталія Богданова головою пас партнера замкнув Сергій Атласюк.



 

У підсумку гол центрального оборонця ФК “Тернопіль” став переможним для його команди, яка після 10-ти турів набирає 12 очок.

 

Нагадаємо, що інша тернопільська команда “Нива” через фінансові негаразди не змогла вирушити на календарний матч 10-го туру проти харківського “Геліоса”. Відтак, на тернополян тепер очікують штрафні санкції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: