Екстремальному парку у Тернополі бути?

Опубліковано:
19 Серпня, 2015 о 07:12

Екстрим-парк для катання на скейтах, роликах у Тернополі відкриють у парку «Топільче» вже до кінця серпня. Міський голова Сергій Надал каже, що поки конструкцію будуть виготовляти, то на місці майбутнього розташування парку будуть проведені підготовчі роботи.

 



 

«Молодь неодноразово зверталася у міську раду із проханням облаштувати спеціальний парк, де вони могли б кататися на скейтах та роликах, — каже міський голова. — Раніше було вирішено облаштувати таку конструкцію на бульварі Куліша, але потім представники даного виду спорту попросили все-таки облаштувати парк для занять екстремальними видами спорту в парку «Топільче». Тому ми переоформили документацію і замовили необхідну конструкцію, на виготовлення якої необхідно щонайменше місяць».

 

І ось ми вже на порозі свята в очікуванні чогось неймовірного, адже як обіцяв міський голова Сергій Надал, на виготовлення конструкцій пішов цілісінький місяць. Вочевидь у міській раді не зосвім добре орієнтуються у видах екстримального спорту, бо тому, що вже сьогодні можна побачити у парку  «Топільче» важко підібрати слова. З показаного напередодні плану мало що відповідає дійсності, проте не це головне, як зауважили самі представники незвичного захоплення, конструкція є досить небезпечною і на ній легко травмуватись. Будемо мати надію що за останні 10 днів майданчик набуде свого цілісного виду і його належно облаштують турнікетами щоби місцеві відділення травмпунктів не поповнювались юними мешканцями та гостями міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: