Двоє тернополян добряче хильнули спиртного і пішли шукати наживу

Опубліковано:
27 Червня, 2015 о 10:23

Двоє тернополян, добряче хильнувши спиртного, вирішили пошукати наживи у під’їздах багатоповерхівок. Там, традиційно, мешканці зберігають велосипеди, незважаючи на чисельні прохання міліціонерів подбати про безпеку двоколісних транспортних засобів.

 



Якщо для 29-річного тернополянина стояти по інший бік Закону – справа звична – чоловік лише півроку тому звільнився з місць позбавлення волі за злочини, пов’язані з наркотиками, то   для його спільника – 25-річного жителя обласного центру – це новий досвід. Чоловік – музикант. Проте алкоголь стер межі дозволеного –  на злочин пішли разом.

 

Як розповів начальник слідчого відділення Тернопільського міськвідділу міліції   Дмитро Пастернак, до правоохоронців звернулися двоє жителів однієї з багатоповерхівок, що на масиві Дружба. Сусіди повідомили, що вночі хтось з під’їзду будинку поцупив їхні велосипеди.

 

– Оперативно нам вдалося не лише розшукати зловмисників, причетних до крадіжки, а й встановити місця збуту двоколісників, – розповів Дмитро Пастернак. – Один велосипед крадії здали до ломбарду, виручивши за нього двісті гривень, а інший продали жителю Кутківець за триста гривень. Хоча реальна вартість, вказана власниками, – півтори тисячі гривень за ровер.

 

Міліціонери проводять заходи щодо вилучення краденого, а також уже оголосили підозру зловмисникам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України.

 

У цій справі фігурує ще одна особа – правоохоронці встановили, що в злочинного дуету був спільник, котрий, знаючи, що велосипеди крадені, допоміг зловмисникам їх реалізувати. Його особу встановлено, проводяться заходи щодо його затримання.

 

Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: