ДТП на Злуки спричинив начальник управління Держгеокадастру

Опубліковано:
17 Жовтня, 2015 о 16:23
 

 

Сів за кермо, не вписався у поворот – виїхав на зустрічну смугу. Як наслідок – лобове зіткнення. На щастя – без жертв. ДТП за участю буса «Renault Trafic» та легківки «ВАЗ 2106» сталось поблизу «Універсаму» близько 20:30 у вівторок, 13 жовтня. Мікроавтобус, виїжджаючи з кільця в напрямку центру міста, вилетів прямо назустріч «Жигулів». Водій буса спробував покинути місце ДТП, але його затримали свідки аварії.



 

Олександр Богомол, начальник УМВСУ в Тернопільській області: «За результатами дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій «Жигуля», який доставлений в лікарню і йому надається медична допомога. Щодо водія буса – він був затриманий людьми. Зараз він направлений на медичне обстеження на предмет стану алкогольного сп’яніння і для з’ясування його анкетних даних».

 

У затриманому люди впізнали начальника управління Держгеокадастру в Тернопільській області Ігоря Луцика. Згодом його особу підтвердили правоохоронці. Чоловік переконував, що автомобіль не його, а згодом узагалі відмовився від проведення медичної експертизи.

 

Олександр Богомол, начальник УМВСУ в Тернопільській області: «Відкрито з’ясовано, що прізвище його Луцик Ігор Олегович. Він стверджує, що за кермом автомобіля не сидів, але будуть проведені слідчі дії. Зараз проводиться огляд місця події. Ми дізнаємося, хто сидів за кермом і об’єктивно все це встановимо».

 

Свідки аварії, які затримали чиновника, стверджують, що чули від нього різкий запах алкоголю.

 

 

Репортер, відеомонтаж – Степан Гречківський,
камера – Віталій Цицура, Тетяна Шабанова.

 

«ТМЦ.ІНФО», 14 жовтня 2015 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: