Донька заспівала на похороні батька і хрещеного: у Тернополі попрощалися із загиблими Героями

Опубліковано:
10 Квітня, 2024

У Тернополі попрощалися із Сергієм Коновалом з позивним “Норд” і Тарасом Петришиним з позивним “Химера”. У Домі печалі попрощалися з командиром “Сталевої сотні” Сергієм Коновалом та його заступником Тарасом Петришиним. Про це повідомили кореспонденти Суспільного.

Похорон “Норда” і “Химери”: Тернопіль прощається з двома легендарними воїнами

Похоронна процесія від Дому печалі направилася до Микулинецького кладовища. Прощання із воїнами на Микулинецькому кладовищі. Офіцер міського територіального центру комплектування Віктор Білас зачитав Грамоту пошани і скорботи. Сергія Коновала посмертно нагородили “Залізним Пластовим Хрестом”.

Донька загиблого Тараса Петришина Анастасія заспівала на похороні батька та хрещеного Сергія Коновала.

Сергій був командиром 2-ої стрілецької роти 2-го стрілецького батальйону 67-ої окремої механізованої бригади ЗСУ, а Тарас Петришин його заступником. Чоловіки загинули під час виконання бойового завдання 6 квітня поблизу Часового Яру на Донеччині.

Нагадаємо, вчора, 9 квітня, у Тернополі”На щиті” зустріли тіла загиблих військовослужбовців. Зранку з ними попрощалися на Майдані Незалежності в Києві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #норд, #похорон, #химера
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: