Держава не відшкодовує тернополянам пільги на телефонний зв’язок

Опубліковано:
2 Жовтня, 2016 о 11:15

Тернополяни скаржаться, що у них не нараховуються пільги на телефонний зв’язок. У міській раді зазначають, що компенсація телефонних розмов тих, хто має пільги це є зобов’язанням держави і мерія до цього відношення немає.

 



На жаль, у 2016 році урядом не було виділено жодних коштів на відшкодування витрат для надання пільг з послуг зв’язку. Тому частину коштів наразі оплачує міська рада з власного бюджету. Зокрема, за пільги тернополян нещодавно довелось заплатити майже 500 тисяч гривень.

 

– До Тернопільської міської ради часто звертаються мешканці із запитанням, чому не передбачено пільг на телефонний зв’язок для усіх, хто цього потребує. Хочу сказати, що у державному бюджеті на 2016 рік взагалі не передбачено кошти на відшкодування витрат. А за ті пільги, які отримують деякі категорії тернополян, оплачує із власного бюджету міська рада. Зокрема, за пільги тернополян за телефонний зв’язок у період з січня по червень 2016 року Тернопільська міська рада нещодавно оплатила майже 500 тисяч гривень, – розповів очільник міста Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: