Дегустатор їжі, п’ять охоронців і ще 300 осіб: Путін боявся, що його вб’ють в Австралії

Опубліковано:
20 Листопада, 2014

Президента Росії Володимира Путіна на саміті G20 супроводжувало 318 осіб, серед яких була людина, яка перевіряла всю їжу на наявність отрути, повідомляють Патріоти  України  з посиланням на  західні ЗМІ.

 

За словами джерела австралійського новинного порталу news.com.au, в числі супроводжуючих Путіна була людина, що  постійно пробувала його їжу на той випадок, якщо вона отруєна. «Ми готували їжу на нашій кухні, після чого її відносили йому в ресторан або туди, де він обідав, і спершу її хтось пробував, щоб переконатися, що вона не отруєна або що-небудь в цьому роді, а потім уже її викладали на тарілку і подавали», – розповів він.

 

Крім того, за словами співробітника готелю, російського лідера більшу частину часу оточували чотири або п’ять охоронців, а в інші моменти з ним залишався «головний з них». Також співрозмовник газети розповів, що супровід президента РФ займав в готелі 75% номерів, а всього в російській делегації було 319 осіб.

 

Співробітник готелю також заявив, що Путін спочатку не планував залишатися до кінця саміту G20. Сам президент Росії пояснив своє рішення покинути саміт заздалегідь необхідністю поспати. Російський президент залишив саміт в неділю, 16 листопада,після непривітного прийому і заяв лідерів країн з приводу ситуації в Україні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #20, #австралія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Путін, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: